Website laten aanpassen.

Hoog in Google?! Moet ik hiervoor mijn website laten aanpassen.

Om uw website hoog in Google te krijgen is het vaak niet nodig om een geheel nieuwe website te bouwen. Het laten aanpassen van uw huidige website is hiervoor vaak al voldoende. Simpel vindbaar helpt u hier graag bij.

Wat doen we aan uw website? Voor uw website zullen we u vooral enkele voorstellen doen voor tekstaanpassingen. Daarnaast zullen we op de achtergrond enkele aanpassingen doen zodat Google de “taal” van uw website beter begrijpt.

Laten doen of zelf aanpassen?

Natuurlijk passen wij uw website graag en goed voor u aan, maar natuurlijk om te snijden in de kosten kunt u ook zelf een aantal aanpassingen in uw website doorvoeren. We geven u dan een aantal aangepaste teksten welke u zelf op de site kunt plaatsen. De aanpassingen “onder de motorkap” van uw website doen wij natuurlijk voor u.

Liever een volledig nieuwe website?

Is een aanpassing van uw website niet voldoende en bent u er aan toe om een volledig nieuwe website te laten bouwen, dan kunnen we u hierbij natuurlijk ook graag en goed helpen. Design van de website besteden we hierbij uit aan een van onze design partners waarbij wij de Google optimalisatie van uw website garanderen.

Neem vrijblijvend contact op via:

0620704778

Simpel Vindbaar is gevestigd in Druten, Gelegen tussen Nijmegen en Tiel.

 

 

Recente berichten